- 400 gr carne de vita proaspat tocata
- 5 chifle
- o rosie
- o ceapa
- 5 felii de branza
- sare, piper, pudra de usturoi (sau usturoi tocat marunt)
- 5 linguri mustar
- Amestecati carnea cu sare, piper si pudra de usturoi, apoi formati 5 chiftelute plate de marimea chiflelor;
- Curatati gratarul si ungeti-l cu grasime;
- Asezati carnea pe gratar si lasati sa se patrunda. Pentru o mai mare eficienta este recomandat sa folositi un gratar acoperit;
- Cu un minut inainte de a lua hamburgerii de pe gratar adaugati deasupra lor cateva rondele de ceapa si branza;
- Chiflele taiate in doua se incalzesc direct pe gratarul incins;
- Partea de jos se unge cu mustar, deasupra puneti carne, sare, piper, rosii si acoperiti cu cealalta parte.
Se servesc imediat, alaturi de o bere rece.
Greu? Nu cred!
Sa aveti pofta! Daca va place, dati vina pe mine !